centre of attention

Hello.
Måndag utan skola, tack gode Gud för studiedagar säger jag bara. Helgen blev riktigt lyckad faktiskt, i fredags hoppade jag på ridnigen och kollapsade i soffan klockan tolv.. trötta jag. I lördags skulle klassen vara funktionärer på Stockholm Maraton så 12.00 i lördags var jag på stadion, iklädd en baotajacka, men ändå blev jag dyngsur. Jag och resten av klassen blev allihopa blöta, iskalla och ömma när vi satt stilla utomhus och tog bort chip från främmande personers skor. Jag fick knyta upp dyngsura joggingskor på 30+:are men slitet lönade sig ändå när man fick ett tack eller fick höra att "du är en ängel" och fick en klapp på huvudet.
-
Emma sov hos mig från lördag till söndag, det var typ i julas hon var här senast men vi hade det iallafall mysigt och tittade på Abduction, riktigt bra film. På söndag gjorde jag absolut ingenting, tittade på How I Met Your Mother och latade mig i tröjan jag fick från maratonet.
-
Idag så började jag iallafall att göra lite nytta, skolarbetet som ska presenteras imorgon är klart och det är det näst sista arbetet för terminen, det allra sista presenteras på torsdag, på engelskan, hejdå ettan (snart). Jag var hos frisören idag också, blev hur nöjd som helst!!!! Klippte topparna, vilket verkligen behövdes, och sen körde jag på att blondera topparna, blev en ombre inspirerad dip dye. Asballt.
Peace out.

är så grymt nöjd på alla sätt och vis.

taking responsibility

Hej.
Kort skoldag idag. Gick bara de två första lektionerna så har varit hemma sedan tjugo i tolv typ.. helt okej sådär. Slutade förresten skolan innan min älskade pojkvän ens vaknat på andra sidan jorden, snacka om att han var avundsjuk. Nu ska jag snart iväg till kusinen som tagit studenten idag och därifrån ska jag direkt iväg till ridningen, fullt ös medvetslös. Inget överdrivet alls.
-
Resten av veckan är ledig, som vanligt under helgen.. jag har dock tre dagar längre helg, nästan. förutom en timmes skolbesök på tisdag slipper jag skolan fram tills torsdag nästa vecka. Sweet.
No more to tell, fred ut.

strike a pose for me baby.

RSS 2.0