you and me

Halloj,
Dagen har varit som alla andra söndagar, lång och lite smått tråkig sådär, men man har åtminstone fått lite skolarbete gjort. Egentligen tror jag att jag hade hoppats på ett samtal med min pojke men jag får kanske vänta tills någon anna dag.
-
Igår var det fest på gång hos en barndomsvän, ingen dricka-sig-full-och-stupa-fest utan en vuxenfest, en vara-sofistikerad-och-sitta-och-prata-med-vuxna-fest. Men det blev ändå toppen, folket var trevligt och vi var ett par ungdomar ändå, som för det mesta satt och drägglade över onaturligt goodlooking killar.
Det som står på schemat härnäst är egentligen bara att göra sig i ordning för sängen och så kanske mysa lite framför tv-skärmen.
Ha det.
the studio 2011.

heros are allowed to bleed

Word,
dendära rubriken alltså, mycket gott kommer alltid med något litet ont.

nu, idag och föralltid

Var hälsad,
Dagen har flytit på, den rann som en riktigt porlande bäck, nej, nog med poesin. Det har blivit ett massa umgänge med två speciella damer, de kan vara ett par riktiga glädjespridare när det gäller vilket är bra, sånt behöver jag verkligen nu. Upplägget för idag har också innehållit den vanliga ridlektionen, faktiskt ganska underbart dedär med att rida, speciellt när man får en av de största hästarna i stallet att göra som yttepyttelilla jag vill.
-
Nästa sak på schemat att uträtta blir till att sussa sött under sängens ljuva lakan.
Fred peeps.
dehär personerna är så sjukligt underbara, ÄLSKAR ER.
@lisajosefinelarsson

leading to nothing good

Nejmen hej,
Dagen har bestått av det vanliga, skolan. Inga speciella lektioner, allt som vanligt, tråkigt nog. Jag har också fått reda på att nu befinner sig Rickard med syrra och mamma tillbaka på andra sidan jorden och de kom dit i ett stycke, vilket är bra.
-
Inget att riktigt skriva om, känner mig nedstämd, ingen jättebra dag. Får se om det blir någon träning ikväll då jag mått illa i stort sätt hela dagen.
So long pepps.

gonna be okey

coola grabbar asså.

inspiration

I envy those who encounter only the smallest obstacles of life,
I envy the people with rigid backbones, the ones that have a person to fall back on,
I envy the ones whom enjoy the tough of that special someone.
Despite the pity that might seem to fall on me,
I don't envy you who completely have devoted yourself to someone,
Because I cherish that special someone of mine,
Who has taken the place next to my heart,
The place that is irreplaceable,
The gift that is given and recieved between two people.
Eternal love, and this, I posses.
-
2011-12-22, Lisa Larsson

ord och toner

Det här krävs att lyssna på, särskillt texten, och tillsammans med melodin blir det till en egen typ av saga.
rena rama poesin egentligen, så vackert.

nedräkning

Goddagens,
Sovmorgon idag, och en rejäl en, börjar inte förrän 15.00. Dessutom har hjärtat mitt varit här hemma, både igår och idag, han sov här, underbart. Ris och ros på samma gång då han åker tillbaka till andra sidan jordklotet imorgon, men, en resa är bokad åt mig och mamsen. Under påsklovet så är jag långt, långt härifrån och med min Rickard. 10 veckors nedräkning från och med idag!
-
Om en kvart blir det till att dra mig mot skolan för att lyssna på ett föredrag och sen är det tillbaka hem igen och direkt till träningen därifrån, ändå lyckad dag kan man nog säga.
Fred, ut.
mitt resmål, vill egentligen inte vänta.

kristaller som faller

Var hälsad,
Jag känner att bloggen inte riktigt är i gång än.. men nu ska jag banne mig försöka komma in i rytmen på riktigt.
Tiden går, och går, och går fortfarande men det känns ändå som att den står lite sådär still. Under de senaste veckorna har jag fått ha min underbara pojke nära mig för en gångs skull. Ja, jag njuter. Han ska dock iväg inom de kommande dagarna, heading home again, inte roligt. Men en resa är planerad under påsken, på min sida åtminstone.
-
Träning har kommit igång igen också, äntligen, som jag längtat och som kroppen har kvidit efter den totala utmattningen men utsätter sig för. Ärligt talat alltså, no pain, no gain. Så lite träningsvärk är inget jag blir ledsen över, faktiskt mycket skönt tycker jag.
-
Nu blir det till att återgå till mina desperata försök att få skrivaren att faktiskt skriva ut mina dokument för morgondagen.
Ett lass med kramar till folket, fred ut.
bara för att jag har en normal pappa.

you make me happy.

glääääädje.
-
Det finns inte mycket mer att säga, min pokje har landat i vårt avlånga land och efter att jag varit flitig under första skoldagen kommer han hem till mig och jag hoppas på att vi kommer spendera all tid med mys, närhet och massa gos. Jag har saknat honom så himla mycket, tre månader har inte gått snabbt på något sätt!
-
Annat än beskedet att han äntligen lyckats komma hit så har det varit sista dagen på jullovet, inte mycket gjort annat än att titta på snowboardutrustning. För tillfället har jag bara ett par boots utan varken bräda elelr bindningar, lyckat skulle jag vilja säga..
-
Nu blir det antagligen till att göra en smaskig hallon-och-banan-smoothie samt film på kanal 3, grym sista kväll på lovet!
2009
Lots of love peeps.

it'll be better.

[här ska det stå hej]
-
Klar himmel, frisk luft. Trots detta sitter jag självklart inne med näsan framför tv:n och glor på en film. stadigt. Resten av dagen kommer antagligen spenderas med lunchätande, styrkepass och möjligtvis lite uppfräschning av musikkvalitén på telefonen.
-
Nej, nu blir det ingen mer tid att sitta och ödsla framför datorskärmen.
Kärlek.

i can't sleep without you.

Good Charlotte - Harlow's song


every teardrop is a waterfall.

weheartit

du + jag


första snön faller och jag väntar på min pojke.

en sådan där nystart.

ny dag, nytt år, jag är åtminstone den jag alltid varit.
-
Känslan av att jag borde exploitera mig själv i smaband med en blogg slog mig.
så, ett hjärtligt hej till ett dagligt skrivande.
-
Fred, ut.

RSS 2.0