greedy hearts full of darkness

Halo,
Första dagen på helgen är här, lyckan är enorm.. fast egentligen inte för att det är helg, utan för att det bara är 4, 4(!) dagar kvar tills jag är påväg till Chile! Till hjärtat mitt! Mitt livs kärlek! Det är den här helgen som ska bli avklarad och sen en enda skoldag och så off we go. Jag och mamsen.
-
Nog om det, jag har precis smaskat i mig en middag efter ridningen som faktiskt gick bra, även mycket mycket njutbart. Det blir en tidig fredag idag, som alla andra. Vilken festprisse jag är! Håll igång i livet.. Nej, men livet kommer bli bra de kommande två veckorna.
Believe, have faith and stand by your decisions. Think of that, love.

amy life in a nut shell

Inte dum bild alls, fin klubba framför en ganska så söt tjej. Lyckat.

four-cornered triangle

Tjena,
Nu börjar det märkas att jag ska bege mig mot Chile snart.. är otroligt skoltrött!
Ikväll blir det ännu mer skola, ska på teater med svensk- och engelskläraren.., han tar över våra liv. OMG! Måste rusa,
Kramar.

ugliest woman on earth

Hej,
Lillördag idag, inte mycket till ledighet för mig dock. Ikväll är det bara romananalysen som gäller.
Take care, wish me luck.
tagen i detta nu, tummen upp för ett tränarjobb som idag blivit mitt.

tearing out the worn heart

Tjo o tjim,
Dagen i ära blev det en hälsningsdebut, inget vanligt hej här inte. Idag har det hunnits med en hel del, ett läkarbesök, jag är något av en stamkund numera, såklart skolan och också lite läxläsning nu ikväll. Åh, duktiga jag. För tillfället väntar jag på att senaste avsnittet av top modell Sverige ska läggas ut på tv3play... Tidsfördrivet kommer antagligen bestå av romenanalysen vars första utkast ska vara klart på torsdag, självklart i sällskap med fin underbart och njutbart fin musik.
-
Ingen träning eftersom jag stött på komplikationer med ärret efter borttagningen av den förbaskade fläcken på ryggen.. Det har gått upp lite och blivit ett sår, therefore no streching in order not to rip it up anymore than i already have. Trots att livet blir kaos utan träningen tror jag att jag överlever.
-
En vecka kvar nu bara, Chile här kommer jag.
Heaps of love.
himla sant, himla bra, himla klokt.

another redirected life

musik, skolarbete och fult hår, en helt vanlig söndag.

jag älskar dig | dig älskar jag

Heej,
Vaknade tidigt idag, av mig själv, 08:50. Låg dock kvar i min underbara säng i en och en halv timma efter det, heaven. Det blev ett besök in till stan med Unni, det blev väldigt lyckat, mysigt och riktig upplevd glädje. Fick med mig ett simpelt, oversize linne hem som helt klart följer med mig till Chile om 10 DAGAR! Borde egentligen försökt ta mig i kragen och köpt något till min älskling också men det får bli nästa gång.
-
Skolarbete blev det inte mycket av, det borde blivit det. Internetet har varit nere och bara helt kaotiskt har det blivit hemma med sura miner och ilska.. Men jag har åtminstone gjort lite.
Ha det, kärlek.
en fin vän, vårsol och stockholms mysiga gator, unik förkärlek till detta.

du får göra vad du vill med mig

Morsning,
Musiken rusar igenom mig för tillfället, det är skönt att stänga allt annat ute ibland. Bara vara. Själv, ensam, lugn. Utan hysterik.
-
Stygnen har nu äntligen försvunnit från min rygg och om jag ska lita på min far är såret väldigt fint. Min kropp är duktig på sånthär tydligen.  Jag är snart påväg till ridningen, känr mig egentligen ganska slö.. slutade redan innan lunch idag, 12:10, så är typ utmattad av att inte göra nått. Stabilt.
-
Ikväll väntas en dejt med min Rickard då det inte blev nått i onsdags.. osjysst kille alltså, eller inte. Han är bäst. Bara 11 dagar tils jag är påväg till andra sidan jorden nu! LÄNTAR så SJUKT mycket.
Lev som du lär, fred.
sjukt längesen men än är hon min lilla gullegris. (2007)

keeping my body in check

Hellu,
Sol sol och mera sol, riktigt omtyckt väder idag..! och första träningen på en vecka efter att jag fick mina fem stygn på ryggen, förreseten kommer de försvinna imorrn så det är ju skönt.  Blev en 6 kilometers springrunda och i stort sätt ingen styrka men börjar långsamt och bygger upp det som finns kvar av mig stegvis. Kändes trots vila ändå mycket bra, inte väldigt ansträngt att springa så det kändes braigt.
-
Nu står det både spanska- och träningsläraplugg på schemat, prov i båda ämnena imorgon, men slutar innan lunch så både ris och ros.
Livet är en gåva, slit det med hälsa.
Fred ut.

wishes denied and wishes granted

Tjenixen,
Livet rullar på, skolan går väl som den borde och resten spretar åt alla håll. Upp och ner, höger vänster, diagonalt, ja man vet nog aldrig var man har det riktigt braiga i livet, men man kan alltid göra så gott man kan och ge sig själv en chans att vara lycklig. Le.
-
Man önskar att man hade en sångröst, det vore faktiskt lite smått underbart. Jag har varit lite sådär förbjudet nyfiken och försökt mig på att spela in ett klipp med min sång. Inte en hit enligt mig, men värt ett försök. Ni kommer långt ifrån att någonsin få höra.
-
Tiden fortsätter  att gå och i fortsättnignen av denna dag blir det plugg inför prov och så väntas också en dejt med Rickard, mitt livs lilla pusselbit. Han skapar glädje, så bra människa och jag har sån tur att få ha honom som min alldeles egen.
Tare lungan nu, peace.

like i used to

sjuk video och helt sjukt bra låt.

white pureness

Heej,
Skolan igen idag då, måndag, hel okej dag.. bortsätt från extrempluggande nu ikväll då vi har kemiprov imorrn.. men det känns ändå relativt bra så ska inte klaga. Suttit och gjort 39 uppgifter under kvällen som alla handlade om att räkna på allt ifrån pH till volym. Håll tummarna säger jag bara.
-
Jag fick en försenad födelsedagspresent idag också, mysi att känna sig lite omtyckt.
Återgår till plugget snart, kanske, eller så blir det paus och måla naglarna alldeles vita, fräscht.
Live, Laugh, Love.
ofräsch tjej efter balen, alldeles utslagen av lycka och en hel massa dans. (2011)

Eres sexy y lo sé

There is nothing more perfect than you.

to conquer, to thrive

Fly / I Belive I Can Fly - Glee Cast

fröken know-it-all

Hola,
Gårdagen och förmiddagen idag spenderades med Unni, det var fint. Det blev middagsätande, filmtittande, sovande och musiklyssnande för det mesta. Kopplade in datorn till tv:n så vi hade enorm bild, var lite mysigt sådär, vem säger att flickor inte har en teknisk sida?
Blev utsparkad innan fyra för då skulle hon röja med andra flickor.. och jag fick då inte störa. Skulle ändå egentligen iväg nu ikväll men blev så att jag blev hemma, trots allt.
-
Morgondagen kommer antagligen bara bestå av skolarbete och plugg i massor, fyfan.
Let life play a little, kisses.

the simplest thing

Hej,
Skoldag idag då, inget intressant.. bara vanlig skola med jobb, jobb och jobb. Finns inget intressand att skriva om egentligen. Tar det piano och glor på tv:n nu och blir väl någorlunda tidigt sovande för min del.
Puss och kram.

leaves you hanging


en kniv i ryggen

Helo,
Halvdag i skolan och sen, som titeln säger, fick jag en kniv i ryggen när jag la mig på britsen och fick en leverfläck borttagen. Fem stygn har jag nu i ryggen, men de försvinner nästa fredag så inget man stör sig på i långa drag, men ett ärr kommer jag ha destolängre.. Kommer inte heller få träna på en vecka, vilket är lite surt nu när det börjat kännas så himla bra!
-
Idag är det pi-dagen, 3.14, alltså den 14:de under den 3:de månaden. Intresseklubben antecknar. Det är också tvåoch ett halvt år sedan jag och min underbara pojke hittade varandra och jag älskar honom så mycket att ord inte räcker till. Det finns ingen rättvisa här i världen, kärlek är alldeles för mäktig för en människas förstånd. En skype-dejt med honom väntas senare ikväll, jag längtar med hela min nu slitna kropp.
-
20 DAGAR TILLS PLANET LYFTER FRÅN ARLANDA, MOT CHILE.
Livet är underbart.

ogräs mitt ibland skönheten

Hejhej,
Träning gånger två idag, inte nått att klaga på egentligen, kroppen hänger med som den ska så det känns skönt. Känner mig enormt nöjd över min ökade armstyrka, faktiskt, ego, men så är det. Äntligen fått lite jämnare överkropp jämfört med underkroppen, äntligen.
-
Nog om min träning, trots att det i stort sätt var det min dag gick ut på, och så fick vi också tillbaka ett matte- och ett kemiprov, A på bägge så det blev man ju extremt nöjd med. Skolarbetet går som på räls när man sköter det.
Egentligen urtråkig dag men ändå rätt skönt.
Må lycka falla er in, kärlek.
säger icke nej till mer sånthär, vårsol, converse och uppvikta jeans. ja tack.

carefully deal with the tragic events

Var hälsad,
Nyhemkommen från skolan, nästan. Dagen rullade på, hade flyt och den flöt på i hög hastighet, gillar't. Nu är det avslappning som gäller, och råös på träningslärauppgiften.. Men efter det så är det inget att ta tag i, himmel vad underbart.
Hadet.
jag vill ha tiden och orken att sminka mig på morgonen igen, tack.

ursinnigt underbara

Halihallå,
Skolarbetet har faktiskt inte tagit över dagen helt och hållet, trots att det kanske borde ha gjort det.. Har blivit en liten promenix med fina Unni och lite sitta-utan-att-göra-något-alls. Nu sitter jag i soffan med frågor om en svenskbok som jag läs 88 sidor i och inte längre vill ha något med att göra. Men det finns inte mycket att göra åt saken, så vad gör man?
-
Jag ska faktiskt försöka vara lite duktig och konsentrera mig nu,
höres. Fred ut.
En bild säger mer än tusen ord. [2009]
Jag älskar dig så mycket älskling!

greater than the mind

Hallå,
Ledig idag, helg, lördag. Det har varit en relativt bra dag, lite skolarbete kombinerat med en massa kreativitet och lite mys i soffan framför melodifestivalen med familjen.
-
Idag blev det lite pysslande också, det var där kreativiteten kom in, jag fick ett ryck och stack in till centrum för att köpa nitar på Panduro och sen blev det till att skickra ihop ett par underbara jeansshorts.
såhär blev slutresultatet, kan inte beskrivas bättre än med ordet underbart.
-
Nu blir det en tidig kväll såhär mitt i helgen, ganska skönt.
Njut av livet, fred ut.

i work out

Morsning,
Inget jobb i skolan idag, bara kalabalik! På ett bra sätt, blev lite shopping mitt på dagen med två fina tjejer och två helsköna killar, inget pengaspenderande för min del dock. Sen efter lunch var det besök på GIH, öpet hus där och hela tokeriklassen verkade känna sig hemmastadda.
-
Hade säsongens mest underbara träning idag också, allt kändes bara suveränt och jag tackar whoever's up there för att allt satt precis där jag ville att det skulle.
Hoppas ni hade en lika bra dag som mig, LOVE.
såhär fina kan man bli i ett par röda hattar. underbart.

a hunting lioness

Helo,
Onsdag, mitten på skolveckan, lillördag, eller vad det nu borde kallas. Det har varit första riktiga, lektionsfyllda skoldag, gårdagen innebar inga lektioner, men det var till att gå upp tidigt ändå för att ta sig ett tidigt morgondopp. Nu har jag alltså avklarat årets första dopp i sjön, iskallt blev det, men en upplevelse som jag gärna inte glömmer. Sedan var det museibesök och så var skoldagen slut, och så for jag också till träningen igårkväll, det kändes otroligt bra, ett bra träningspass. Men det var igår.
-
Idag var det skola som gällde, ingen tung genomgång eller så, det var en liten lyckoupplevelse när matteprovsresultat skickades ut via mejl, ett A närmare full pott i kursen. Känns skönt.
-
Nu blir det till att anstränga sig för att ta tag i träningsplaneringen till fyra/fem veckor framåt.
Take care.
träning är frihet, lycka och tid bara för digsjälv.

when your soul is at rest

Hola,
Slutspurten på sportlovet nudå, fast.. själv har man ju en ytterligare ledig dag då skolan bjuder på en studiedag precis efter lovet, det är bara att tacka och buga.
Lovet bestod av en som alltid underbar fjällenresa, det finns inget bättre sätt att spendera sportlovet på! Det blev både skidor och snowboard för min del, en glad överraskning var att jag faktiskt inte längre behöver en inlärningsperiod på snowboarden, jag kan äntligen bara glida runt i backarna på brädan! Lycka.
-
Fjällresan har varit underbar. Vännerna som var med är underbara. Vintern är underbar.
-
Trots min lycka över allt som hänt under sportlovet kan jag inte stå ut med att behöva vänta tills nästa lov, då bär det av mot min älsklingen, han som gör mig till den lyckligaste flickan i världen. Jag peppar nu de sista fyra veckorna innan jag åker!
-
Nu blir det plugg resten av dagarna på mitt lite utdragna sportlov,
Ha det, fred ut.
fjätervålen 2010. MYSFAKTOR.

RSS 2.0