a little more than less


there's still a chance

Hallå,
Dagen i ära har jag tränat, det är underbart, man borde göra det mycket mycket mer. Men, mindre om det och mer om resten av dagen, det var skola som vanligt, det var nog första dagen jag känt mig helt uttorkad i skallen. Efter ett kamiprov, komplicerade saker på mattelektionen och massa skrivande på svenskan och engelskan är det kanske förståeligt.
Jag tror min hjärna börjat ta ut semestern på förtid, inte bra inte bra. SPORTLOV IMORGON. jag är glad, ska sita i en bil upp till den underbara svenska fjällen. snowboard. skidor. lycka.
-
Fred ut.
letters are better than today's modern ways.

be true to who you are

life is the creation of love, love is enabled by life, make sure you love while you live. ♥

keeping it around my neck

Aloha,
Dagen rusar förbi, det är ett hemskt ståhej att hänga med allt, plugg, vänner, träning och att hinna ta det lugnt samtidigt. Ett dilemma. Kemiprov är det åtminstone imorgon, första vi gör på morgonen, hoppas på det bästa, har garderat min hjärna med all fakta den kan ta åt sig, känns till och med som om den är lite överfull. Får väl se hur det går imorgon.. sen är det också möte med några flickor små, de ska vara mina slavar undr ett par veckor när jag ger dem ett träningsprogram. Det kommer antagligen inte vara klart till imorrn, jag löser det på ett eller annat sätt. Ska se till att få lite mer gjort på det nu och sen blir det sussa för att orka med kemin.
-
Lots of love.

life is the creation of love

Heej,
Sista veckan innan sportlovet nu, bara lite kvar att kämpa sig igenom innan man äntligen kan njuta av ett snötäckt fjäll, skidor och snowboard. En kontrast från andra sidan jorden, därborta var det första skoldagen efter sommarlovet idag.. åh jag lider med min älskling. Han har åtminstone fått ara ledig ett oändligt antal veckor nu så han klarar sig nog finfint, hoppas jag.
-
För tillfället sitter jag med nosen framför både t:vn och datorn, samtidigt som jag har lite skolarbete på gång. Måste få ihop träningsplaneringen för mina tre offer innan torsdag, det klarar jag nog.. Och så är det såklart sista skolrushen med kemiprov och andra viktiga skoluppgifter som bara lärare kan utsätta oss små stackare för. Nej, sluta deppa börja peppa. Tack Unni för ditt fina ordspråk, kärlek till dig bästavän, du betyder mycket.
-
Fred ut, peeps.
I depend on you to kick me up if I can't find the way myself.

providing me with happiness

- Jeansväst : Antonioli - Linne : Kan Dee Shop - Jeansshorts : Modekungen -
- Bh : Nelly - Trosor : Bubbleroom - Arm Cuff : Chique - Kängor : Modekungen -
-
Till i vår skulle jag absolut inte säga nej till en outfit som denna, jag har därför skickat in den som ett bidrag till www.KanDees.com . Kan Dee Shop är absolut besöktvärt med übersnygga plagg, så check it out! Tävlingen länkas även --> HÄR .

wonders of our world

Santiago de Chile, läängtar.

try it one more time

Halloj,
Söndag söndag söndag, det är e förjävlig dag, men en skön dag samtidigt. Imorgo är det måndag, skola och en massa jobb, samtidigt som att huset är i kaosstadie på grund av renovering. Överallt gör vi om känns det som, hallen, vardagsrummet och en av våra två toaletter. Jag har åtminstone kunnat ta et lugnt idag, lite plugg och städande men annars har det varit en dag i chill-modens tecken.
-
Gårdagen bestod av illamående, som blev bättre men hindrade mig från att kunna göre det jag velat..
Kärlek till folket, fred ut.

believe in yourself so others can follow your lead


always watch your back

Tjenixen,
Trots stress och oro över en massa förbaskade prov så har de senaste dagarna gått någorlunda bra. Jag lyckades landa helt fel när jag bestämde mig för att ha lite energi igår och hoppade upp och ner lite så min fot är ett helvete men jag klarar mig. Var ändå med på idrotten idag och om bara några minuter far det iväg till ridningen.
-
Kärlek, so long peeps.
i really miss this cute boy..

inspired by insanity

no photos, but drawn pictures by me.

be an identity

Heej,
Ledsen för att jag inte varit riktigt duktig de senaste dagarna. Det är en hel del pluggande och så var det ju alla <3's dag igår så då blev det en lång lång lång skypedejt med min ängel. Det har inte varit något speciellt, bara en hel massa att stå i.
-
Veckan är full av prov och läxor, idag hade vi hörförståelse i spanska, inte roligt någonstans. Icke. Men man tar sig igenom det också, får ta och plugga till skrivdelen i spanskan som ska göras på fredag. Imorgon är det matteprov så jag borde återgå till den raka linjen och ekvationssystem, lycka, inte.
-
Glädje och tacksamhet för livet, kärlek.
den bukett av rosor jag fick av Rickard på min födelsedag, så vackert.

sunday

Hallå,
Det har varit en sån där söndag när man inte har så mycket att göra men när det ändå känns som om man gjort en hel massa ändå. Konstigt. Jag har i allfall bara varit hemma, försökt bättra min hälsa ytterligare då det blir till att dra sig till skolan imorgon, jag har pratat lite med min älskling och så har jag tagit igen skolarbetet som jag missat när jag varit borta, ordentliga jag.
-
Inget mer att informera om,
Fred, ut.
jag var söt redan då...

overwhelming me

Du har lyckats göra min dag till den bästa någonsin trots att du inte är någonstans i närheten av mig. Det är äkta kärlek, tack.

birthday

Tjena,
Idag är det min födelsedag, jag blir en gammal hagga enligt vissa av mina vänner, men enligt mig är sjutton inte gammalt. Jag är än i mina unga dagar och tack och lov för det. Hittils har dagen varit så bra den skulle kunnat bli, jag är småsjuk men klagar inte, har fått lite fina saker på morgonen och så ringde min älskling precis till mig via skype för att säga grattis. Underbart! Hans internet kommer ligga nere tills 18.00 hos dem, vilket innebär att jag kanske kan snacka med honom klockan 22.00 här, så är tacksam för att hn ville prata med mig, jag älskar honom så himla mycket!
-
Under resten av dagen kommer det inte hända så mycket, som nämnt är jag sjuk så det blir en sitta-hemma-och-mysa-födelsedag, det är absolut inget fel med det, faktiskt lite skönt.
Love peeps.
när man fyller år får man vara ego.

cold and bare


over and over again

Heej,
Jag är inte frisk, alltså är jag fortfarande sjuk. Gick till skolan idag åtminstone, men det bar hemåt efter halva dagen, orkade inte mer och när jag kom hem hade jag absolut ingen röst. Men man måste ju försöka och så är det skam att missa för mycket i skolan, inte roligt. Imorgon blir det antagligen ett till försök på att ta sig till skolan, har prov första lektionen så får se hur mycket jag orkar efter det..
-
På lördag är det födelsedagsfirande på G, jag är soon to be sjutton. Jag är fett spänd på vad dagen kommer att ge mig men ärligt talat så önskar jag mig inte särskiljt mycket, om man kunde få en medicin som botar allt skulle jag inte säga nej. Det finns ingen chans att jag vill känna mig som jag gör nu på min födelsedag, and that's that.
Ha det.
jag säger garanterat inte nej till en sånhär mysdräkt, onepiece.

the important ones

Godkväll,
Ytterligare en dag av sjukdom, soffsittande men faktiskt också läxläsande. Halsen vil bestämt inte bli bättre och mer hosta har det blivit, känns som om mina inre organ kommer upp ur munnen varje gång jag får för mig att hosta. Usch, inte roligt.
-
De senaste timmarna har det varit konstant skypedejtande med de människor som bosatt sig på andra sidan världen. De är allt bra de, jag saknar allihopa enormt mycket, det borde inte vara lagligt att skicka iväg personer som man bryr sig så mycket om! Så ni är medvetna om min åsikt. Men min nedräkning har börjat, det gjorde den för flera veckor sedan, det är exakt 55 dagar tills jag sitter på flygplatsen i Madrid och väntar på planet som ska ta mig till sydamerika. LYCKA.
Blir nog läggdags för min del snart,
Fred ut.
frihet, lycka, kärlek (2009).

the smart one

my very own story right there.

ord är också poesi

FERNWEH;
noun, orig. German
- a crave for travel: being homesick for a place you've never been.

alone in this world

Hallå,
Ingen toppenbörjan på min dag, misnt sagt. Vaknade av väckarklockan och både halsen och näsan sa stopp, det är riktigt otäckt att vara sjuk och inte särkiljt kul att vara hemma från skoaln, men så fick det bli. Har i stort sett legat ner sedan jag vaknade, har bara flyttat mig från sängen till soffan. Film blev det, The Help, den är faktiskt att rekomendera, väldigt bra och det blev lite tårar på slutet. Vet inte om det bara var filmen eller om jag är känslomässigt instabil, mycket troligt att det är det andra alternativet... fast skulle inte säga att det är så grovt att jag bryter ihop var och varannan sekund.
Ska fortsätta ta det lugnan idag och kanske göra lite nytta inför morgondagen,
Take it easy, love.
en kopp varm choklad, ja tack.

words of wisdom

lite otäckt vackert, jag älskar dig.

know better


death is the only sertenity

Live while you're given the chance to do so, you better make the best of it.
-
Blessed - Avicii remix Tom Hangs feat. Shermanology
Krossa alla fönster - Maskinen
International Love - Pitbull feat. Chris Brown
-
Livet är det mest ömtåliga med högst värde som du har, njut av det med lite partymusik!

skona mig

lite varianter på några must-have's under 2012, helt klart.

the best things in life are free

Bonjour,
Dagen har blivit sådär bra som bara vissa dagar kan bli. Inte mycket att göra i skolan, kemi-labb, engelska-debatter och träningslära, inte myckt nytt, mer ta det lugnt, skönt. Efter skoldagen blev det en snabb runda hem och sen bar det iväg igen eftersom jag och den underbara Eveline bestämt mötesplats och tid. Fika, tittandes på accessoarer och en massa prat vare, det var en massa att ta igen men det blev så bra så.
Jag kom hem runt sju ikväll, middag och tv-tittande har det varit sedan dess och nu ska jag nog ta tag i lite pluggande, det är e massa skolarbete till denhär och nästa vecka.
Ha det, fred ut.
Lika galna nu som då (2009). Du betyder mycket, väldigt mycket.

masculine

Bjuder på min klädsel för gårdagen, körde enkelt, maskulint med helknäppt skjorta som var slarvigt instoppad, för mig är det en riktig hit, kärlek.

one two three

Böcker.
You better be on high alert, cuz' this is a real stunner. Triologin Mercy av Rebecca Lim.
Ett sökande efter sitt öde.
Änsålänge har jag bara läst den första av dessa böcker men jag har den andra hemma så den står på tur, och det är tur i sig. Lim's språk är underbart att läsa, det är lättförstått men den änglalika handlingen gör det så vackert. Absolut något man ska läsa. Mer än läsbart - 1 2 3 4 5
-
Hope you're not scared of some harsh reality. The Hunger Games av Suzanne Collins.

Livsavgörande beslut.
Dessa tre böcker är otroligt bra allihopa, det var ett tag sen jag läste ut den sista nu men det gör ingen skillnad då trilogin är fantastiskt bra, har ett underbart språk och man blir minst sagt fångad av den hemska handlingen. Snart kommer också den efterlängtade filmen. Underbart - 1 2 3 4 5

från olika perspektiv

Heej,
Inte mycket gjort än, söndagar brukar inte vara särskiljt händelserika men de brukar ändå bli fullproppade med "have-to-do's".. Så lite läxläsning, träning och städning ska nog kunna tryckas in nu i eftermiddag. Hade tänkt att få igång mitt fotograferande lite mer också men vi får se hur långt jag kommer på den biten, känns som om jag hellre bara lagt mig ner för att sova idag, istället för att tillbringa den här dagen med massa tråkigheter.
-
Nu ska jag nog ändå se till att få något gjort,
So long.
London 2010.

yet another day

Halloj,
Det har inte hänt mycket här idag, lite läxläsning och serietittande bara. Är helt insnöad i top model, inte för själva programet i sig utan mer för bilderna och resultaten, fascinerande. Det kommer hända lite mer senare ikväll dock, ska bege mig till världens mest söta tjej Emma och ha det lite mysigt med film, skratt och prat, vår vanliga rutin. Det finns inte mycket som toppar en sån fin kväll så jag längtar lite.
-
Som ni kanske misstänkte spenderade jag ungefär tre timmar igårkväll inne på skype och dejtade med den person som betyder allt för mig, Rickard. Det var fint.
Fred peeps.
jag älskar dig. WORD.

talking to you

tack för att du finns, för allt du gör för mig och att du älskar mig, du är guld värd.

ignorant bastard

The pain I feel now is the happiness I had before. That's the deal.

gather your troups

Heej,
dagen i ära har jag skrattat, skrattat och skrattat ännu mer. Jag skulle tro att många i min närhet tycker jag ör lite mer än konstig, men men, you should do the things that make you happy. Skolan rullade på och det var inga problem, en ta det lugnt dag i skolan, ganska skönt efter en händelserik vecka. Tror nog det var första riktiga flumtillfället idag också, underbart.
-
Senare ikväll blir det till att åka mot antingen Aniqa eller Emma, men hur som helst kommer det bli vi tre som röjer hela natten lång. Nu närmare är det dags för träning, ridning närmare bestämt. Kommer bli asbra, brukar inbila mig själv att et är lite sådär häftigt att kunna få ett så stort djur att göra som man vill. Sen blir det en quickfix efteråt med dusch och mat eftersom mina vänner inte vill vänta alldeles fööör länga på mig ikväll.
Have a good one, kärlek.

något äckligt

Äckligt - Ansiktet.
-
Äckligt bra låt om äckligt mysiga saker.
Stor saknad efter hjärtat mitt, går inte att beskriva.

countdown

nu nalkas det min födelsadag och dessa skulle inte sitta fel någonstans. wish wish.

sending it to you

tänk om jag kunde skicka ett meddelande i en flaska.

the odd need

a feeling cannot be described, the words used trying to do so meassures only a fraction of what is felt.

taking your first step

Tjenixen,
Inte mycket uppdatering de senaste dagarna eftersom det varit full rulle hela dagarna, skolan hjälper till att stapla böcker och uppgifter på hög och så kan man ju inte hoppa träningen. Tisdags blev det dubbla träningspass och styrkan under båda passen "have leaved me with pain" om man ska underskatta situationen lite, mina armar är knappast de starkaste i världen och smärtan runt revbenen dödar mig smått. Men utan smärta får man inte ut något av det, word på det.
-
Gårdagen var underbar, första gången på skidor i år. Järvsö med skolan var inget man blev besviken på och självklart var idrottsklassen kungarna i backarna. Inget att riktigt klaga på förutom en tidig morgon och sen kväll men det var et helt klart, speciellt när det finns underbara människor att dela glädjen med. Ren lycka i snön.
-
Dagens dårå, skolan som vanligt men när man dragit på sig halsont efter gårdagen blev det ingen springtur utan en hemma-och-ta-det-lugnt-kväll, inte så farligt skulle jag vilja säga.
Mys med stor kopp varm choklad och familjemedlemmar omkring mig står på schemat.
Fred, ut.
Järvsö stugby.

RSS 2.0