with it's ups and downs

Hej.
Det var ingen bra dag idag. Jag vill bara tillbaka till den tiden då jag kunde vara lycklig utan att behöva kämpa.

humans divided into fractions

Tjenixen.
Dagen i ära uppskattar jag livet. Jag är glad, lycklig och lättad, lättad över att jag har personer som verkligen bryr sig och att jag faktiskt bryr mig om andra. Man borde vara glad över att få chansen att leva, att man fått chansen att uppleva kärlek hur ont den än gör. Jag älskar någon, han är min snuttefilt om natten och mitt självförtroende om dagen, han finns inte här, nära mig men jag älskar honom lika mycket för det och han älskar mig.
-
Dagen bestod av tre lektioner, kemi spanksa och matte.. ändå gick vi från 08:40 - 16:20 idag, inte helt okej. Sedan bar det hemåt direkt och så off till det alldeles nya jobbet som tränare. Kändes bra trots att himlen grät i mängder. För tillfället peppar jag inför Nationella imorgon, kommer nog gå bra, jag fasar dock för en heldag med bara svenska och engelska... Samma lärare hela dagen, ja, jag dör lite inombords.
Take care, live like a fool, yet be careful, the world i cruel.
High in life in Chile, where you are I live to the fullest.

the fine line became thicker

Hej.
Livet har börjat lugna ner sig lite. Svenska Nationella idag coh sen mattelektion, inte mycket skola, lite plugg och frihet att få träna ett helt pass utomhus. Har tänkt att lägga mig en gdtagbar tid så det är alldeles strax bums i säng som gäller. Inte mycket som händer, inte mycket som görs men ändå flyger massa tankar runt i mitt huvud. Jag saknar tiden då livet var enkelt, och inget annat än det, bara enkelt.
Keep yourself together, kärlek.

I would run that extra mile for you, even though my lungs would clog and my heart stop beating. You are worth every extreme act and every hurtfull try, I love you more than I am capable of yet I can love you with such a great amount of feelings. There is nothing more valuable than you and the fact that you consider yourself to be mine is a miracle I live and breath for every day. Thank you my love, my one and only, Rickard.

i know you bitch and you aren't getting close

self confidence boost, I love a boy and I know he's all mine and no one else's.

en egen motsägelse

Bara döda fiskar går mot strömmen. Jag antar att jag är en död fisk, jag föll för grupptrycket och sedan i helgen följer jag Vampire Diaries.. Skam åt mig men det är egentligen ganska så väldigt bra, jag gillar't. Har haft fullt upp de senaste dagarna, tillmestadels på grund av VD men har också haft plugg, träning och umgänge att sysselsätta mig med!
-
Idag är det måndag, kemi, engelska och matte stod på schemat.. inte någon jobbig dag men ändå skönt att den snart är slut.
Bjuder på mitt beroende för tillfället, vappe är lånad av Unni så tack för det.

inte som döda fiskar

linnet är nu i mina ägor, finfint är det och mycket mycket mycket gillat.

it's about to go down, bitch

Privet, (ja jag är enormt språkkunnig *host*)
De senaste dagarna har det varit alldeles för mycket med både träning och skolan, så förlåt för den bloggning som inte funnits här de senaste dagarna..
Idag fick jag oväntad sovmorgon, jag tackar för sms:et jag fick precis innna jag skulle gå utanför dörren, en timma längre hemma är inte helt fel. Sen idrott, spanska, lunch på hutten och till sist matten helt utan fokus men geometrin är lätt som en plätt så nemas problemas. Ikväll var det förs ridning, gillar't, och nu kommer kvällen nog bestå av slapp framför tv:n eller datorn. Ser fram emot att se de senaste glee avsnitten, blir toppen.
All lycka under livets bergodalbana, out.
denna darling är påväg hem till mig, min plånbok ska inte rånas mer på ett tag.

ett djupt tänkande med flytande tankar

Upplägg:

Inledning – Ensamhet vs. Sociala relationer, likheter och skillnader.

-

Huvuddel – 1. Varför man bör uppskatta individualism/ensamhet.

2. Effekten av ensamhet och tomhet, utan nära relation till andra.

3. Varför man bör uppskatta en relation till en annan människa.

-

Avslutning – För att undvika katastrof bör du vara en ensam individ som tar del av gemenskap i form av relationer.

-

Jag kommer vara gravalvarlig om jag ska hålla det här talet, det kommer bli hur bra som helst. Känner av viss ironi i min ton när jag skriver, trots att allt knapptryckande låter identiskt så hör jag ironin. Men jag håller tummarna.

Jag har spankaförhör imorgon också. Jag säger bara, wish me luck.

Fred ut.


pålitliga lögnare

Var hälsad,
Väldans kort skoldag idag men skolarbetet tog inte slut för det, har en stor presentation imorgon på träningsläran men jag hoppas på att det går finfint. Jag har också varit himla väldans engagerad i träningen och mitt möjliga framtida jobb och gick på styrelsemöte för att klara upp ett och annat om tider och så vidare. Det ser ut som att möjligheten att jag blir tränare blir större och större, jag gillar't.
-
Skolan tar över mitt liv, måste förbereda ett tal angående relationer nu.. till muntliga svenska nationella provet. Det ska göras på torsdag och jag känner att jag behöver åtminstone ha kommit på en idé tills imorgon så jag kan börja träna träna träna.
-
En fin tanke som slog mig nu var att jag imorgon kommer ha träffat Unni tre dagar i rad. Jag gillar vänner, de är bra.
Nu ska jag koncentrera mig på svenskan och tv:n som står på.
Kärlek.
jag kan se... jag ser.. jag ser ljuset.

just a fact

Jag längtar tillbaka till Chile, tillbaka till min Rickard, min älskling och tillbaka till landet där allt var varmt, skönt och helt enkelt perekt. Jag saknar Rickard. Kärlek är svårt, det gör ont, men man ska bli stark, stark av all smärta. Det blir inte jag, inte än åtminstone.
-
Halloj,
Som ni läste ovan är jag grymt besviken på att lovet inte är längre och på att jag nu är tillbaka här, i bittra tråkiga gråa Sverige. Men vad gör man inte om man måste. Dagen bestod av skolarbete, fast ändå är jag inte klar. Jag har mejlat läraren och hoppas på att det går bra för henne att jag presenterar någon anna n dag än just imorgon. Jag håller tummarna för jag kan asolut inte göra något mer än det jag gjort nu och jag är långt ifrån klar.
-
Jag träffade de underbart glada Unni och Hilda och vi tränade.. eller dokumenterade.. snarare. Blev en hel del skratt iallfall, vilket var skönt. Det behövdes.
Nu sleepmode on, trots att man är enormt förvirrad efter att ha varit 5 timmar efter i mer än en vecka. Hoppas på att inte dö imorgon.
Lots of love.
Du är bra snygg du men förbaskat braiga vän.

the paradise I never knew I had

Det finns inget finare än dig, du är min klippa jag lutar mig emot när annat sviker.

on the other side of the world

Halo,
Tänkte dela med mig av en lägesrapport här ifrån Chile.. Klockan är snart 15:00 här och jag väntar på att min Rickard ska komma hem från ett paintballäventyr med några av hans bad as friends. Ikväll ska ungdomarna i familjen ut på bio, jag ska äntligen få se Hunger Games.. jag är smått besviken på migsjälv för att jag inte gjort det än! Men men, än så länge har jag pluggat matte, torterat 9GAG med Josefin och typ inte mycket mer idag. Men det är lov och mitt liv är på topp. Jag tror jag har kommit till ett paradis, mitt paradis.
-
Nu ska kameran laddas och så får vi se om det kanske blir lite bilder..
Live only so that your life makes you happy. Fred ut.
Ett av alla foton på mig som Rickards dator är översvämmad av..

save a life

kill a cigarette and save a life. true words, hate smokers.

gorgeous horror

Tjena,
Igår var jag hos Emma, med Emma och Ellinor. Alltså två emmor.. Det blev en mysig trerättersmiddag, filmtitande och sleepover, trevligt värre. Kom hem runt halv ett idag och nu blir det förberedelser inför resan till andra sidan jorden och också plugg. En nästan helt normal söndag..
Live lfe to the fullest, fred ut.
Fina tjejerna var lydiga under earth hour, no lights!

RSS 2.0